Szállítás és Fizetés

A NobleHunt trófeaalátét-webshop logisztikáját az Ilogistic fullfilment-webshop logiszika végzi, a Biatorbágyi telephelyére kihelyezett Noblehunt raktárkészletről. A beérkezett rendeléseket a legnagyobb gondossággal csomagolják, és a 12:00 óráig véglegesített rendeléseket még aznap átadják a futárszolgálatnak, hogy már a következő munkanapon kiszállításra kerüljenek.

Szállítási módok:

  1. Hászhozszállítás GLS futárszolgálattal (1890 Ft) :  A GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást a vevő által megadott szállítási címre. A GLS e-mailben értesítéseket küld a szállítás állapotáról és a kézbesítés előrelátható idejéről, továbbá az e-mailben kiküldött nyomonkövetési számon a vevő nyomon követheti csomagját a GLS rendszerében. Sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanapon kisérelik meg újra a kézbesítést.
  2. GLS csomagpont (1890Ft): A vevő által megadott GLS csomagpontra történő szállítás. A kiszállított csomag átvételére 3 napig van lehetősége a vevőnek. A GLS e-mailben értesítésteket küld a szállítás állapotáról.
  3. Foxpost csomagautomata (1490 Ft): A vevő által megadott Foxpost csomagautomatába történő szallítás. Az automatából a vevő a csomagot 3 napig veheti át. A Foxpost e-mailben értesítésteket küld a szállítás állapotáról.
 

Fizetési módok:

  1. Közvetlen banki átutalás (ingyenes):  A megrendelés elküldése utan a vevő a visszaigazoló e-mailben egy Számlazz.hu által kiállított díjbekérőt kap, ami tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A tranzakciót követően a bank (OTP Zrt.) visszaigazolást küld, ami alapján a rendszer “feldolgozás alatt” státuszba helyezi a megrendelést, és kiállítja a számlát, amit továbbit a vevő e-mail címére. Ez a folyamat 30-120 perc. Ezt az átfutási időd a megrendelés véglegesítésénél valamint a következő munkanapon történő szállítás kapcsán figyelembe kell venni.
  2. Utánvétes fizetés (590 Ft): Minden szállítási módnál elérhető az utánvétes fizetés, amikor a vevő az átvételekor fizeti ki a megrendelés ellenértékét készpénzzel vagy bankkártyával. Az átvétel után a rendszer e-mailben küldi a megrendeléshez tartozó számlát.2390