faragott

TRÓFEa alátétek

DISZNO-03

Stílusos faragott  tölgyfa vaddisznó trófea alátét. A csomag tartalmazza a falra rögzítéshez szükséges anyagokat.

9 490 Ft

További információk

Anyag

Tölgy

Külső méret

296 x 281 mm

Tükör méret

193 x 186 mm

Vastagság

19 mm

Szállítas

1 munkanap

Vásárlói Vélemény
5,0 4 értékelés alapján
5 ★
100% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
VV
2022. 07. 08
Viktor V.
HU HU

Minőségi termék, kedvező áron!

Első pillantásra is tetszetős volt a weboldalon látva, kézhez kapva a terméket sem kellett csalódnom sem a megmunkálás sem az anyag minőséggel kapcsolatban! Vadász életem első vaddisznója egyben az első trófeám is. Bízom benne hogy, Diana máskor is a kegyeibe fogad és hasonló élményekkel és trófeákkal ajándékoz meg aminek méltó alapjai lesznek a NobleHunt trófea alátétek! Minden vadásztársnak ajánlani tudom.

JB
2022. 03. 21
Judit B.
HU HU

Szépen kidolgozott munka. Gyors szállítás.

Teljes mértékig elégedett vagyok.

AT
2022. 02. 07
Albert T.
HU HU

A termék kiváló, a szállítás gyors.

Ár- érték arányban a legjobb azok közül, amit az elmúlt években vásároltam. Ha drágább lenne akkor is megvenném. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A faragás, a csiszolás, a festés kitűnő. Az alapanyag rendkívül jó. Stabilitást sugároz amit a kézhezvételkor személyesen is megtapasztaltam. Az az apró figyelmesség, hogy még tipli és csavar is kerül az alátéttel együtt a csomagba, rendkívüli figyelmességre és precizitásra utal ami a terméken is látszik. Szép dísze lesz a szobának és mindenkinek aki megvásárolja a NobleHunt termékeit.

LT
2021. 11. 21
Lakatos T.
HU HU

Minőség

Ajándékba választottam ezt az alátétet, egy különleges agyarpárnak. A legfontosabb szempont az volt számomra, hogy az alátét éppen olyan lenyűgöző legyen, mint maga az agyar ami rákerül majd. Már így képen keresztül is nagyon megtetszett az alátét, de mikor kibontottam és megláttam, tudtam hogy remek választás volt. Gyönyörű faragás, minőségi faanyag nagyon szép színnel. Nálam mindenből csillagos ötös a NobleHunt! :)